Speedo Fastskin Hand paddle tenyérellenállások


Gyártó:
Speedo

Megrendelem most, akkor az árut megkapom:

Várható szállítás:
Raktáron
Minden szállítási mód megjelenítése
Magyar posta Házhozszállítás
péntek 21.02.
DPD Házhozszállítás
péntek 21.02.
Transoflex Házhozszállítás
péntek 21.02.
11 416 Ft
+ -
Termékkód:
68-10868B441
Jótállás:
2 év
 • Ingyenes szállítás

  30 000 Ft feletti vásárlásnál

 • Gyorsak vagyunk

  Kézbesítés 48 órán belül

 • Saját raktárunk van

  Megbízhatóak vagyunk

 • Szakértők vagyunk

  és lelkes úszók vagyunk

Termékleírás

Speedo Fastskin Hand paddle tenyérellenállások újdonság a Fastkin segédeszközök sorozatából. Ez a segédeszköz nagyszerű megoldás azoknak az úszóknak, akik a kondíciójukat, technikájukat, vagy a felső testüket szeretnék fejleszteni. Az úszó tenyárellenállások élsportolók által lettek kifejlesztve.

A tenyérellenállások anyaga polipropilén és termoplasztikus gumi. A tenyérellenállásnak speciális fogantyú rendszere van, mely hozzá segít a fejletebb hidrodinamikus tulajdonásokhoz és magasabb komfortot biztosít az úszás során. A tenyérellenállás piros-szürke színű.

Szeretnétek hatékonyabban és gyorsabban úszni, akkor ezek a tenyérellenállások nektek lettek kifejlesztve.

Eleinte nem tudtam, hogy mit gondoljak a Speedo Fastskin Hand paddles tenyérellenállásokról, mivel teljesen különbözik a hagyományostól. A tenyérellenállásba belecsúsztatódnak a kezek és a gumis pántja által rögzítődnek a középső ujjra. Először úgy tűnt nekem, hogy a tenyérellenállások elég szűkek, annak ellenére, hogy a kezem nem nagy. Ezért sajnálom, hogy csak egy fajta méretben kaphatóak.

A Speedo Fastskin Hand paddles tenyérellenállás ergonomikus és meg kellett szoknom bennük az úszást. Általában a tenyérellenállások leginkább ellenállást képeznek, vagy pedig a helyes  úszás technika edzhető bennük. Speedo Fastskin Hand paddles első azon tenyérellenállások közzül melyekben ezeket egyszerre lehet edzeni. A tenyérellenállások ellenállást képeznek és az ergonomikus kialakításuknak köszönhetően arra kényszeríti az úszót, hogy a húzások közben megtalálja  a leghatékonyabb és legoptimálisabb utat.


A Fastskin a Speedo termékeket jelöli, amelyek a vízben elérhető lehető legjobb hidrodinamika érdekében készültek. Egy úszófelszerelés, amelyet versenyúszóknak és teljesítményúszásra terveztek, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. A Speedo Fastskin sorozatban az egész felszerelést megtalálja. A legfontosabb természetesen a fürdőruha, szemüveg és sapka, amelyek a FINA által homologizáltak, de egyéb tréningfelszerelést is talál itt, mint az úszólapok, tenyérellenállások, uszonyok. Ezen techonlógia legnagyobb sikere abban rejlik, hogy a Speedo elit úszókról való 3D szkennelt képeket készített, számítógépes szimulációt használtak valamint kutatásokat, számoltak az ellenállással és az anyag szilárdságával is.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Fastskin
Hőre lágyuló gumi
Szín Piros

A vásárlók értékelése

Termék értékelés beszúrása

Átlagos értékelés: 2.4

Már értékelte 7 vevő. Csak a szöveges értékeléseket jelenítjük meg.

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
 
Az Ön e-mail címe:*
   
Csillagok száma:*
Értékelés:*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image  
* kötelezően kitöltendő adatok

Sport-hírek

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.
Ki kell választania a változatot

X